17 Temmuz 2011 Pazar

Seeking Justice (2011)


Birkaç hayal kırıklığından sonra Nicolas Cage izlemek isteyenlerin Nicolas Cage izleyeceği sadece bir intikam filmi...

Nicolas Cage'in henüz yapım aşamasında olan filmlerinden birisi. Roger Donaldson'ın yönettiği filmde Oz ve Lost dizilerinden çok iyi hatırlayacağınız Harold Perrineau, Dexter dizisinden Jennifer Carpenter var. Son olarak Unknown'da izlediğimiz January Jones da filmde boy gösteriyor. Asıl heyecan verici oyuncu ise tabii ki Guy Pearce. Filmin yapımcıları arasında Tobey Meguire de var. Film hakkında bilgiler çok az bu nedenle vizyon tarihi ya da film hakkında detaylı bilgiler veremiyorum. Gelişmeler oldukça burdan aktaracağım.
Son dönem filmleri içinde yanlış seçimler yaparak izleyicisini ziyadesiyle hayal kırıklığına uğratan Nicolas Cage bu filmle belki yeniden toparlanamayacak ama yine de filmin Cage'in son dönemdeki kötü izleniminin giderilmesi açısından iyi bir basamak olacağını düşünüyorum. Zira filmin konusu Nicolas Cage'e çok fazla iş düşeceğinin belirtilerini veriyor. Dram hatlarıyla dikkat çeken bir film. Cage'in performansını merakla bekliyorum. The Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans'daki iyi oyunundan sonra özlediğimiz başarılı oyunculuğunu sergileyeceğini düşünüyorum. Umarım film, yönetmenin diğer filmleri gibi boş aksiyon filmlerinden birisi daha olmaz...

Filmde karısı vahşi bir cinayete kurban giden bir adamın (Nick Gerard-Nicolas Cage), yaşadığı acı deneyimin ardından sözde toplumsal huzuru kendi yollarıyla sağlamaya çalışmasını anlatılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder